Post by krisphibimrepep on Feb 28, 2022 23:10:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MotoGP Racing \u002721 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MotoGP Racing \u002721 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много всички ▞▞▞
▞▞▞ MotoGP Racing \u002721 2022 version ▞▞▞
Ужасно много реклами, не си губете времето с тази тъпа игра
Защо този автомобил е там, защото аз губя
По някаква причина, когато играта уж започне, играта се изключва веднага и билетът, който използвах за участие в състезанието 3 пъти, също беше изхвърлен. Поправете това възможно най-скоро.
Бавни сървъри. Това е 21 век, а не 18. Деинсталиране.
Страхотна игра....много бърза!!!!
Защо винаги ми показваше „Не мога да се свържа с интернет, моля, опитайте отново“. Дори аз мога да използвам своя интернет в youtube, netflix и т.н.
работи добре първите 2 дни но сега се срива няма да се зареди нямам обяснение.другото нещо е, че иска пари от теб доста бързо. но беше забавно, докато работеше
Най-лошото беше, че исках да играя първи мач.. но играе видеоурок и не мога да го пропусна... Мрази ме, когато го поставих на фона и след това го отметнах, сега започна да играе отново от началото... 😡 😡😡😡😡😡😡😡
Играта е наред, но добавете някои най-нови функции, ще бъде по-лудо
добре
Всичко е страхотно. Но мисля, че трябва да увеличите количеството диаманти, което получаваме в ежедневните награди, защото е много трудно да се печелят диаманти. С изключение на това новата актуализация е наистина страхотна.
Зареждането на играта е гадно...
Харесвам играта, но по някаква причина не ми позволява да се качвам
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Märulimängud qjoi
Наистина е толкова добър, но ако графиката може да е ултра, ще е по-страхотна
страхотна добра предизвикателна игра, но зареждането е твърде бавно и замръзва в повечето случаи. Надяваме се, че разработчикът на играта, моля, направете необходимото и разгледайте зареждането на играта. Благодаря ти.
Не е лошо, но не е страхотно. Понякога маркерът, който показва къде трябва да спирате, просто ще се премести внезапно, а също така, ако спрете твърде късно, вашият ездач нарочно ще се движи навън, което няма да се случи в реалния живот
Това шега ли е? Вие всъщност не контролирате мотора, а само счупването и ускорението - така че по същество сте малко повече от зрител. Безсмислено! Винаги моли да оставите отзив след всяко състезание. Този изскачащ прозорец не ви позволява да се насладите на играта си......
Това е грт игра, но можете да я контролирате сами и VRA трябва да работи
Бор игра, няма какво да играете в нея, просто задръжте бутон, за да спечелите
Ще започна, като кажа, че играя тази игра на по-добро устройство, но все пак наистина се наслаждавам! Плавна игра, подходяща графика и уникална и модерна концепция за състезания. Цените са малко високи за мен, но засега това е единствената ми цел. Мога само да си представя изживяването на по-добро устройство.
MotoGP Racing '21 Перегони wyp
Качеството на графиката остава същото за няколко години. Моля, направете подобрения на графиката
Глупава игра, тя има само частичен контрол върху спирачките и ускорението, без управление и дори спирачките и ускорението не са в пълен контрол
Няма управление на кормилното управление. Безсмислено и скучно. Просто докоснете правилната икона в точното време и всичко останало е направено вместо вас. Каква загуба.
Играта е добра, но се опитайте да подобрите, като добавите още писти, някои писти липсват като алгарве и chang верига. и добавете тестови състезатели в екипната секция и къде е мотоциклетистите moto2, moto3 и motoE.
Като новобранец ми хареса много. Но след закупуването на motogp Racer е разочароващо, колкото и точен да съм, не мога да завърша на подиума, въпреки че подобрих ускорението, спирането и управлението до 3 пъти.
MotoGP Racing '21 レース byfi
Това е най-реалистичната игра, която можете да получите в мобилното си устройство. Много много бързо и няма никакъв проблем или грешка. И добавката не идва от нищото, както правят други игри. Благодаря за добрия дизайн
ЗАЩО ИГРАТА НЕ СЕ ИЗТЕГЛЯ, КОГАТО Я отворя? Мога да играя играта само когато я отворя за първи път, но сега не мога да я играя повече. Тази игра беше страхотна, само когато играта се изтегли и можете да я играете.
Като истински мото gp просто не управлява цялото време
На играта липсва графика. Трябва да PTW, но колко? Защо не биха направили първо квалификационна обиколка? Винаги отзад. И дори да ударите комбинациите, пак ще бъдете изпреварени. Просто грабване на пари.
Невероятна игра, но вече не работи.. Наистина тъжно. Не може да се свърже с интернет. Моля, помогни ми
Все още далеч от очакванията, защото дори играта е забавна, схемата беше наистина същата, освен това се страхувам, че ако тази игра нямаше новата верига като Algarve, Kymring, Buriram и предстоящата верига, Mandalika и аз Страхувам се, че тази игра ще бъде мъртвата игра като SBK 16'.
MotoGP Racing '21 Sacīkstes jew
Трудна за игра и трудна за игра и не може да се разбере, че контролната цена е висока
Моля, подобрете графиката си, но защото наистина харесвам играта
MotoGP Racing '21 Lenktynės ihh
Най-лошата игра, която съм играл на моя Android. Продължавах да ме бият измамници, които поставят кодове за мами буквално като пет игри подред, които загубих, че трябваше да убия човека, но те слагат кодове за мами и печелят
Не gp състезание, а бързо състезание, натискайте бутоните за газ и спирачка изобщо,
Много добре... Това е моята мечта... Но парите са малко трудни за изкарване на пари