Post by krisphibimrepep on Feb 28, 2022 23:32:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Halloween Cooking Games อาร์เคด dlt
HOLLOWEEN xoşuma gələn yaxşı oyundur
Çox çox çox gözəl oyun ya bu oyunu çox bəyənirəm
Mən demək olar ki, "küftə" adlı səviyyəni tamamlamışdım, nəinki səviyyələrim getdi, həm də bu xüsusi oyun endirilməyəcək! Dünəndən belədir. Hər beş dəqiqədə bir oyunu yenidən yükləmək əvəzinə bir dəfə bütün ömrünüzü istifadə etməyim məni maraqlandırmır, bütün 50 üçün bir-iki saat gözləmək lazımdır. Sonra tort oyunu ilə bağlı problem var. Əlavələr balqabaq, göz bəbəkləri, pomidordur. Sifarişdə nə olduğunu deyə bilmirəm və məndə note 8 var ona görə də ekranım deyil. Çox sinir bozucu!
Oynamaq əyləncəlidir
Halloween Cooking Games Arcade mqw
Halloween Cooking Games Arcade fpc
Halloween Cooking Games 아케이드 qha
Başqa oyun maşını aça bilmirəm 😭
Bu oyun möhtəşəmdir 👌 siz müxtəlif növ yeməklərlə bir çox səviyyələrdə oynaya bilərsiniz, onun heyrətamiz ♥️
Çox pis və qıcıqlandırıcı oyun
Oynamaq üçün əyləncəli oyun, lakin səviyyəni yüksəltdikcə çətinləşir.
Yaxşı düşüncəli oyundur
bu cox gozel oyundu ama ucun yukle mence bu telefon problemi menim bu oyunu sevirem cox gülmeli men onu sevirem telefon butun oyunlar cox gozel ve gülmeli Mata hadaya hithata elluwa bay
Gözəl oyundu amma 2 ulduz verdim, çünki o bizə yemək səbəti vermədi, biz istədikdə 10 dəqiqə gözlədikdən sonra səbət verdilər, xahiş edirəm bunu dəyişdirə biləsiniz.
birini bəyənmirəm
Çox əyləncəli, çox asan və çox çətin deyil
Bu oyun möhtəşəm idi! !!
Heç vaxt əldə edə bilməyəcəyiniz gündəlik bir araşdırma var.
Əla oyun. Mən əylənirəm. Yalnız bir problem .... batareya öldürücüdür. Bundan başqa, bu günə qədər əyləncəlidir.
Bu oyunu bəyənmirəm 😒😡😤
yeniləmə üçün çox gözləməli olduğum üçün bir ulduz verirəm
Oyunun yüklənməsi vaxt tələb edir və tort kimi element görünmür .Bəzi şəkillər bu proqramı o qədər də yavaş göstərmir .
Bəziləri oyun oynayır
bu oyunu yükləməyin zibildir
Çox gözəl oyun
Oyun əyləncəlidir, məni bir müddət məşğul edir
Bizə deyirlər isindirək🐛 Çox çirkindir necə hazırlayıblar 😠😰😓🤮😱😤
Yaxşı oyun olsa da, reklamları sevmir
Mən bunu bəyənirəm, amma paltarlar və mağaza mebelləri əlavə etsəniz, mən bu oyunu sevəcəyəm və 5 ulduz verəcəyəm
200 səviyyəni tamamlayır 201 səviyyə stucted...oynamaq üçün açılmır..onu düzəltmək üçün bu problemi dərc etdim..sualları həll etmək üçün heç bir cəhdə görə 4 ulduz verməyə üstünlük verirəm. İndi oyun çox yaxşılaşdı. Oynamaq həqiqətən xoşdur
Bu, çox gözəl və əyləncəlidir
Çox əyləncəli və asılılıq yaradır... oynamağı dayandırmaq çətindir! Reytinqimi aşağı salmalı ola bilərdim...çox əsəbləşirəm...gücləndirici reklamlar...doğru...15 dəqiqə...çox vaxt reklamlar işləmir və sadəcə donur, ona görə də heç şansım yoxdur hər hansı bir istifadə ... çox ədalətsiz! Silinməli ola bilər! Reytinqimi 5 ulduzdan 3-ə endirdim...heç bir təkanverici reklamdan istifadə edə bilmədim...bir yox!
Bütün yemək oyunlarınızı çox bəyənirəm, onlardan üçü var, sadəcə başa düşmürəm, ulduzları necə verdiyinizi başa düşmürəm, növbəti şeydən üç ulduz alıram, hamısına xidmət edirəm və yalnız iki və arada bir alıram
Mad Skills Motocross 3 Wyścigi kzzp
yaxşıdır
Çox pis 😡😡😡😡
Həddindən artıq reklam.